Vragen je vriendinnen, familie of kennissen je om een lijstje voor je verjaardag? Naarmate je ouder wordt, zal het steeds lastiger zijn om leuke cadeaus te bedenken. De meeste spullen heb je al, of koop je zelf op het moment dat je ze nodig hebt. Altijd leuk zijn toevoegingen aan je interieur, zeker wanneer je deze kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde houten kaarthouder met glazen theelicht voor op een dressoir of een buffetkast. Zo heb je altijd een plek voor de kaarten die je van je dierbaren ontvangt! Onder meer YourSurprise biedt dit gepersonaliseerde verjaardagscadeau aan. Ook leuk als toevoeging aan je interieur is een wandklok met een foto van jou en je broer of zus, jou en een vriendin, enzovoorts. Het geeft je wand een persoonlijke touch! In dit artikel vind je meer inspiratie voor persoonlijke verjaardagscadeaus die je op je verlanglijstje kunt zetten.

Vraag mensen om een mooi fotocadeau voor je huis

Maak van je huis een waar thuis met een fotocadeau. De gepersonaliseerde klok is er een voorbeeld van. Je kunt echter ook kiezen voor een tegel, waarop je een foto laat drukken. Door meerdere van deze tegels te vragen, creëer je een mozaïek van je dierbaren. Het is een leuke, speelse toevoeging aan een wand in huis. Hang de verschillende tegeltjes bijvoorbeeld op in het trapgat, op een lange rechte muur in de woonkamer, enzovoorts.

Heb je weinig met tegels aan de muur? Vraag mensen om je heen in dat geval om een gepersonaliseerde houten kaart, waarop zij een foto laten drukken. Er zijn partijen waar je zo’n houten kaart met een standaard bestelt. Zet op verschillende plekken in huis een aantal van deze houten fotokaarten neer. Het is prettig om je dierbaren zo dicht bij je te hebben in huis!

Praktische en persoonlijke toevoegingen aan je inboedel

Naast de verschillende cadeaus met een foto of bijvoorbeeld het accessoire die in de inleiding genoemd wordt, zijn er tal van praktische, te personaliseren presentjes te bedenken. Kijk bijvoorbeeld eens naar een gepersonaliseerde houten plank voor op het aanrechtblad. Zo’n houten plank is niet alleen een eyecatcher in je interieur, maar ook nog eens heel praktisch. Gebruik de plank voor het snijden van een pizza, voor het serveren van kleine hapjes bij een borrel met vrienden, enzovoorts. Of denk aan een gepersonaliseerde bamboe houder voor je keukengerei, een RVS wijnkoeler met een persoonlijke inscriptie, een theedoos met opdruk of een leren schort.

Share:

administrator